Συστήματα Γραφείου

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο χώρος που εργάζεστε στην επιχείρησή σας παίζει καθοριστικό ρόλο τόσο στην παραγωγικότητα των υπαλλήλων όσο και στην δομή της εταιρείας. Για το λόγο αυτό, δεν πρέπει τα έπιπλα γραφείου να αντιμετωπίζονται σαν αδιάφορα αντικείμενα μέσα στον χώρο αλλά σαν μέρος του κεφαλαίου της εταιρείας.

Δεδομένου του χρόνου που αφιερώνουμε καθημερινά στον εργασιακό μας χώρο, τόσο η δομή όσο και η λειτουργικότητά του πρέπει να είναι σωστά μελετημένα ώστε να τα κάνει άνετα και κυρίως λειτουργικά.

 

Οργάνωση – Τάξη – Αποθήκευση.

Έχοντας στην διάθεσή μας μια μεγάλη συλλογή από εργασιακά και διευθυντικά γραφεία, βιβλιοθήκες, έπιπλα υποδοχής (reception), ερμάρια και πολλά ακόμη εξαρτήματα, είμαστε σε θέση να εξοπλίσουμε πλήρως την επιχείρησή σας, καλύπτοντας όλες σας της καθημερινές ανάγκες.

Επειδή γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι η ανάγκες για οργάνωση και αποθήκευση είναι αυξημένες, μελετάμε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε μέσα από συνδυασμούς που θα κάνει την καθημερινότητά σας ευκολότερη. Τέλος, η επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ θα βελτιώσει όχι μόνο την αισθητική μελέτη του χώρου αλλά θα αυξήσει και την παραγωγικότητα σας.

 

Φωτισμός

Ο φωτισμός επηρεάζει άμεσα τον βαθμό αποδοτικότητας των υπαλλήλων. Εξοπλίζοντας τον χώρο της εταιρείας σας, δίνουμε μεγάλη προσοχή στον φωτισμό του χώρου. Σε περιπτώσεις όπου τα γραφεία περιέχουν διαχωριστικά, μελετάται προσεκτικά ώστε να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον φυσικό φωτισμό αλλά και να μην μετατρέψουμε τον τεχνητό φωτισμό και κουραστικό.

 

Λειτουργικότητα – Εργονομία

Σημαντικό παράγοντα για μια άνετη εργασία αποτελεί αναμφισβήτητα η εργονομία. Η εργονομία επιτυγχάνεται με την σωστή επιλογή των επίπλων αλλά κυρίως με την σωστή επιλογή καθισμάτων. Αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο στην επιλογή των καθισμάτων εργασίας, αφού είναι αυτά που θα φιλοξενήσουν τους υπαλλήλους αρκετές ώρες της ημέρας.