Ειδικές Κατασκευές

Προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες σας στο έπακρο, διαθέτουμε μια συλλογή από ιδιαίτερες δημιουργίες, έτοιμες να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές σας προτιμήσεις. Επίσης όπου είναι δυνατόν, δημιουργούμε από την αρχή τις κατασκευές που επιθυμείτε και πρόκειται να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Μερικές από τις κατασκευές που διαθέτουμε για εσάς είναι:

 

Ψηφιακές εκτυπώσεις

Κατασκευάζουμε για εσάς μοναδικές δημιουργίες εκτυπώνοντας την αγαπημένη σας ψηφιακή φωτογραφία και διακοσμώντας τον δικό σας προσωπικό χώρο σας. Πλέον, οι ψηφιακές σας φωτογραφίες μπορούν να εκτυπωθούν είτε επάνω σε γυαλί είτε σε ξύλο, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα κατασκευών. Ενδεικτικά, οι εκτυπώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν επάνω:

  • Σε γυαλί για τοποθέτηση στην πλάτη της κουζίνας. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργείται ένα πολύ ωραίο και μοναδικό αποτέλεσμα, ξενοιάζοντας μια για πάντα από πιθανούς λεκέδες που προέρχονταν από το μαγείρεμα.
  • Στον πάγκο της κουζίνας ή τα ντουλάπια, προσθέτοντας χρώμα στην κουζίνα
  • Σε γυάλινες πόρτες ή διαχωριστικά, δημιουργώντας διακριτικότητα και ταυτόχρονα ζωντάνια στον χώρο
  • Στις πόρτες της ντουλάπας. Μοναδικά σχέδια σε μεγάλη ποικιλία είναι διαθέσιμα για εκτύπωση επάνω στις πόρτες της ντουλάπας, μετατρέποντας με αυτό τον τρόπο το δωμάτιο σε θεματικό!

 

Ελβετικά Έπιπλα Γραφείου – USM

Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρείας USM Modular Furniture σας παρέχουμε μια μεγάλη συλλογή από ελβετικά έπιπλα. Διακοσμήστε τον χώρο σας με τα υψηλής ποιότητα και αντοχής υλικά, δημιουργώντας ταυτόχρονα τις δικές σας κατασκευές σύμφωνα με τις ανάγκες και την αισθητική του χώρου σας.