Συστήματα Ασφαλείας

Η ασφάλεια του προσωπικού μας χώρου στις μέρες μας αποτελεί ζήτημα ζωτικής σημασίας. Χαρίστε στον χώρο σας την ασφάλεια που του αξίζει, τοποθετώντας μια πόρτα ασφαλείας.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από πόρτες ασφαλείας, έτοιμες να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Επιλέξτε ανάμεσα από διάφορα σχέδια, χρώματα, συνδυασμούς και υλικά κατασκευής και δώστε στον χώρο την αισθητική που του αξίζει.
Οι κύριες κατηγορίες που μπορούν να τοποθετηθούν οι πόρτες ασφαλείας είναι οι εξής:

 • Πόρτα ασφαλείας Αλουμινίου
  Δημιουργημένα από στιβαρά υλικά που εγγυώνται την πλήρη ασφάλεια σας. Οι πόρτες αλουμινίου αποτελούνται από πάνελ αλουμινίου προέρχονται από μια πολύ μεγάλη συλλογή αποτελούμενη από περίτεχνα σχέδια και χρώματα προκειμένου να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές προτιμήσεις.
 • Επένδυση Ξύλου
  Ο συνδυασμός της λιτότητας με την μοντέρνα γραμμή, έχουν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μιας πόρτας με έντονο στυλ. Έτοιμες να κερδίσουν κάθε γούστο αφού διαθέτουν πληθώρα μεταλλικών σχεδίων σε διάφορα χρώματα και φυσικά ασφάλεια στον χώρο.
 • Επένδυση Τζαμιού
  Το νέο design σχεδίων μπορεί να εφαρμοστεί το ίδιο καλαίσθητα και αποτελεσματικά και σε πόρτα ασφαλείας με μεντεσέ, δίχως να χάνει το παραμικρό από την αισθητική της. Πληθώρα σχεδίων με Security τζάμια και σταθερά inox πλαϊνά.
 • Περιστρεφόμενες
  Η θωρακισμένη πόρτα που περιστρέφεται γύρω από άξονα της, αποτελεί την είσοδο σ” ένα ξεχωριστό περιβάλλον αισθητικής και design. Διατίθεται σε εκδόσεις με θωρακισμένο τζάμι, επένδυση ξύλου και γυαλί με ψηφιακή εκτύπωση εικόνας.

Όποια και να είναι η τελική σας επιλογή, για εμάς μετράει πρωτίστως η ασφάλειά σας. Για αυτό το λόγο όλες οι πόρτες είναι φτιαγμένες με τα καλύτερα υλικά εγγυώντας την θωράκιση που θα έχει ο προσωπικός σας χώρος.