Σιδηροκατασκευές

Η τεχνογνωσία κ η εμπειρία πού διαθέτουμε μάς δίνει την δυνατότητα να φέρνουμε εις πέρας οποιαδήποτε απαίτησή σας.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στον χώρου του Σιδήρου, αναλαμβάνουμε την μελέτη και δημιουργία όλων των κατασκευών που σχετίζονται με:

  • Σκάλες – Δημιουργία μεταλλικής σκάλας (τύπου βιομηχανικής) με δυνατότητα τοποθέτησης ξύλινων δρύινων σκαλοπατιών. Η δομή της σκάλας μπορεί να διαμορφωθεί αντίστοιχα ανάλογα με το αν προορίζεται για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.
  • Πατάρια – Τα μεταλλικά πατάρια είναι η ιδανική λύση σε περιπτώσεις που επιθυμούμε να εξεικονίσουμε χώρο τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι η τοποθέτησή τους μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή και όχι απαραίτητα κατά την δημιουργία του χώρου.
  • Στέγαστρα – Τα μεταλλικά στέγαστρα είναι κατασκευές που τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους και στόχος τους είναι τόσο η δημιουργία σκίασης στον χώρο όσο και προφύλαξη του χώρου από τα καιρικά φαινόμενα. Λόγω των υλικών κατασκευής τους, έχουν μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες αυξάνοντας ταυτόχρονα την αντοχή τους στον χρόνο.
  • Υπόστεγα – Τα μεταλλικά υπόστεγα είναι -συνήθως- μεγάλες κατασκευές που τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους. Ο σκελετός στήριξης των υπόλοιπων υλικών του μπορεί να είναι είτε ανοξείδωτος είτε μεταλλικός, συνδυάζοντας με αυτό τον τρόπο αντοχή και αισθητική. Σχεδιάζονται πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου και τις προσωπικές σας απαιτήσεις, διατηρώντας πάντα την υψηλή ποιότητα κατασκευής.
  • Γκαραζόπορτες – Οι μεταλλικές γκαραζόπορτες προσφέρουν ασφάλεια σε χώρους εισόδου ή στάθμευσης. Λόγω των υλικών κατασκευής τους (inox – μεταλλική) και της δομής του, είναι δυνατόν να τοποθετηθεί είτε σε ένα ενιαίο κομμάτι είτε σπαστή σε 2 ή περισσότερα κομμάτια ανάλογα με τον χώρο και τις απαιτήσεις. Επίσης, σε περιπτώσεις που το επιτρέπει η αρχιτεκτονική τους, μπορεί να τοποθετείται με μηχανισμός μετατρέποντάς τες σε ηλεκτρικές.
  • Κάγκελα – Τα μεταλλικά κάγκελα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε οικιακούς χώρους (μπαλκόνι, αυλή, εισόδους) όσο και περιμετρικά των κτηρίων ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την περίφραξη. Είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και μορφές και μπορούν να συνδικαστούν με στοιχεία (inox ή σιδήρου) μετατρέποντάς σε πιο περισσότερο κλασσικές ή μοντέρνες γραμμές.

 

 

Εκτός από τα παραπάνω, προκειμένου να διασφαλίσουμε τόσο την ασφάλειά σας όσο και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες, καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα ειδικών κατασκευών που μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Καλέστε μας τώρα για να δούμε από κοντά τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.