Άρθρα

Πόρτες Ασφαλείας – Θωρακιζοντας τον χώρο σας

 

Τις περισσότερες φορές συζητάμε και προβληματιζόμαστε για ένα γεγονός, όταν αυτό έχει συμβεί ήδη. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την ασφάλεια του σπιτιού μας. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις εκείνων, που έπεσαν θύματα διάρρηξης και στη συνέχεια αποφάσισαν να επενδύσουν, αγοράζοντας συστήματα ασφαλείας, όπως μια καλή πόρτα, μια ενισχυμένη κλειδαριά ή ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού.

Read more

Σχεδιασμός κουζίνας και διάταξη

Κουζίνα

Η κουζίνα είναι ο πιο χρηστικός, ο πιο δημιουργικός χώρος του σπιτιού. Ο χώρος στον οποίο ξεκινάτε τη μέρα σας το πρωί, ο χώρος όπου συγκεντρώνεστε το μεσημέρι, ο χώρος όπου τελικά περνάτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Με βάση, λοιπόν, αυτό το δεδομένο, ο σχεδιασμός και η διακόσμηση της κουζίνας αποτελεί σημαντικό παράγοντα για μια όμορφη οικογενειακή ζωή.

Read more

Σίτες Αλουμινίου

σιτες αλουμινιου, αλουμινια, europa, κουφωματα αλουμινιου

Σίτες αλουμινίου, αλουμίνια europa

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας οι σίτες αποτελούν ένα μεγάλο όπλο για την αντιμετώπιση των απρόσκλητων επισκεπτών τα καλοκαίρια. Οι σίτες προσφέρουν προστασία από κάθε λογής έντομα (κουνούπια, μύγες, μέλισσες κ.α.) και διάφορους άλλους εισβολείς όπως κατσαρίδες, ποντίκια, σκορπιούς κ.α. ενώ αποτελούν ένα πολύ καλό μέσο σκίασης, ενώ κρατούν μακριά και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Read more

Καθαρισμός & συντήρηση κουφωμάτων αλουμινίου

κουφωματα αλουμινιου, ανακαινηση

κουφωματα αλουμινιου, καθαρισμός

Τα κουφώματα αλουμινίου δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση. Ωστόσο, ο καθαρισμός κρίνεται αναγκαίος όταν οι επι- καθήσεις σκόνης ή άλλων ρύπων είναι εμφανείς στην επιφάνεια των κουφωμάτων και θα πρέπει να γίνεται με νερό και προϊόντα καθαρισμού που έχουν pH μεταξύ 5,5 και 8.

Read more

Άνοιξε την πόρτα στην οικονομία

συρομενα συστηματα αλουμινιου, αλουμινια, europa, κουφωματα αλουμινιου

Ένας από τους κύριους υπεύθυνους για την απώλεια ενέργειας στα σπίτια είναι τα παλιά κουφώματα. Τα παλιά παράθυρα και οι πόρτες είναι οι κύριες πηγές που ευθύνονται για την απώλεια θερμότητας κατά τη χειμερινή περίοδο και την απώλεια ψύξης κατά την καλοκαιρινή, που σύμφωνα με μελέτες μπορεί να φτάσει το 35%*.

Read more